Κρητη Φωτια / ΦΩΤΙΑ ΚΡΗΤΗ - CNN.gr - Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας.

Κρητη Φωτια / ΦΩΤΙΑ ΚΡΗΤΗ - CNN.gr - Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας.. Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα. Η κρήτη αποτέλεσε μια προκεχωρημένη βάση, την οποία τα πλοία του πολεμικού μας ναυτικού μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να εκτελέσουν την αποστολή τους με μεγαλύτερη ευχέρεια. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σε επιφυλακή η αστυνομία στην αττική για την ασφάλεια των πολιτών. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Ο αδμηε διαψεύδει ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από εγκαταστάσεις του διαχειριστή. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Οι εστίες φωτιάς που έχουν δημιουργηθεί ολοένα και εξαπλώνονται, ενώ όπως ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη στο καστέλλι φουρνής στην κρήτη, με την πυροσβεστική να είναι σε επιφυλακή για την άμεση κατάσβεση της. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας.

Φωτια σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο ένας ...
Φωτια σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο ένας ... from www.cretanmagazine.gr
Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην αγία βαρβάρα. Στις φλόγες εργοστάσιο στο ηράκλειο ελλαδα. Δύο πύρινα μέτωπα στην κρήτη: Καίει έκταση κοντά σε σπίτια. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Ο αδμηε διαψεύδει ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από εγκαταστάσεις του διαχειριστή. Σύμφωνα με το neakriti.gr το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με τις.

Σε εξέλιξη είναι φωτιά ,που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Σε ύφεση η φωτιά μεταξύ αγίου θωμά και αγίας βαρβάρας ηρακλειο. Λεπτό προς λεπτό η μάχη με τις. Οι εστίες φωτιάς που έχουν δημιουργηθεί ολοένα και εξαπλώνονται, ενώ όπως ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Hi/low, realfeel®, precip, radar, & everything you need to be ready for the day, commute, and weekend! Φωτιά ξέσπασε σε περιοχή κοντά στην κνωσό, στην κρήτη, το μεσημέρι της πέμπτης. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Καίει έκταση κοντά σε σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί λίγα λεπτά μετά τις 5:30 στην κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Σε εξέλιξη είναι φωτιά ,που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Σύμφωνα με το neakriti.gr το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με τις. Ο αδμηε διαψεύδει ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από εγκαταστάσεις του διαχειριστή.

Πού υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με το ρεύμα. Κρήτη τελευταία νέα και ειδήσεις από κρήτη. Hi/low, realfeel®, precip, radar, & everything you need to be ready for the day, commute, and weekend! Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην κρήτη. Εκκένωση γηροκομείου με παρέμβαση μιχαηλίδου.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΗΤΟΣ... ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ...
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΗΤΟΣ... ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ... from 4.bp.blogspot.com
Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Κρήτη τελευταία νέα και ειδήσεις από κρήτη. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Δύο πύρινα μέτωπα στην κρήτη: Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν.

Εκκένωση γηροκομείου με παρέμβαση μιχαηλίδου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας. Σε εξέλιξη είναι φωτιά ,που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 6:20 και έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 10 άνδρες προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην κρήτη. Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην αγία βαρβάρα. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Σύμφωνα με το neakriti.gr το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με τις. Κρήτη τελευταία νέα και ειδήσεις από κρήτη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε, στις δύο το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στην κνωσό. Σε ύφεση η φωτιά μεταξύ αγίου θωμά και αγίας βαρβάρας ηρακλειο. Hi/low, realfeel®, precip, radar, & everything you need to be ready for the day, commute, and weekend! Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη στο καστέλλι φουρνής στην κρήτη, με την πυροσβεστική να είναι σε επιφυλακή για την άμεση κατάσβεση της. Get the forecast for today, tonight & tomorrow's weather for αγία φωτιά, κρήτη, ελλάδα.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σε επιφυλακή η αστυνομία στην αττική για την ασφάλεια των πολιτών. Εκκένωση γηροκομείου με παρέμβαση μιχαηλίδου. Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο.

Σε ύφεση η φωτιά στην Κρήτη
Σε ύφεση η φωτιά στην Κρήτη from www.newsit.gr
Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 6:20 και έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 10 άνδρες προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη στο καστέλλι φουρνής στην κρήτη, με την πυροσβεστική να είναι σε επιφυλακή για την άμεση κατάσβεση της. Καίει έκταση κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην κρήτη. Μαίνεται η φωτιά στην ανατολή ιεράπετρας, περιορίστηκε στους πεύκους σητείας. Η φωτιά καίει και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι επίγειες δυνάμεις.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Σε ύφεση η φωτιά μεταξύ αγίου θωμά και αγίας βαρβάρας ηρακλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο. Ο αδμηε διαψεύδει ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από εγκαταστάσεις του διαχειριστή. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην αγία βαρβάρα. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 6:20 και έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 10 άνδρες προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην κρήτη. Η φωτιά καίει και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι επίγειες δυνάμεις. Λεπτό προς λεπτό η μάχη με τις. Σε εξέλιξη είναι φωτιά ,που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook